Post by herzscarutviste on Feb 11, 2022 10:10:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doodle Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doodle Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде неограничен примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Doodle Jump 2022 version ▞▞▞
👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Игра се стално замрзава, а затим руши Мој уређај је Гоогле пикел 3а.
Феноменално јеее најјаца игрица коју сам играо!!
Приказивање огласа за награђивање када се ниво заврши противно је Гоогле-овим смерницама. Огласи за награђивање могу да се приказују само након што корисник изричито пристане да гледа оглас у замену за награду.
Doodle Jump Arkádové tzh
Огласи све време. Много ми се свиђа ова игра, али рекламе ме јако сметају
Doodle Jump อาร์เคด gfp
Глупе рекламе. Уморан сам од тога, молим те поправи своју игру 😤😡
Го курац само рекламе
Добра
Poodle Jump on the App Store
Контрола нагиба не ради за чучањ.
Na našoj web stranici možete preuzeti hakiranu igru Doodle Jump za novac + sve je otključano za Android besplatno! Doodle Jump jedna je od
Helene fournier illustration, 22nd jump street full movie viooz, Cara ngulik lagu yang ... Orange doodle, Doodle fit 2 parliament solution, Pic ccs malloc,
Зашто морам да окрећем телефон? Више ми се допало када си могао да ми помериш прст. Мој телефон не може да се нагне, због чега се игра не може играти.
Doodle Jump アーケード ptrz
Мало спорије али ЦООЛ
Добра игра, али се после неког времена понавља
Igra Doodle Jamp (Doodle Jump HTML5) online. ... Besplatno Igra Doodle Jump Ninja · Touch Igre · Igre za Android Online.
doodle jump 2. doodle jump 1 · Doodle-Jump-Christmas-Special. Najvažnije ove sedmice. Apple predstavio iPad 2021, iPad Mini 2021, Watch 7, iPhone 13,... 14.
Одлична игра волим да побеђујем
Свидело ми се, али огласи су ме натерали да га избришем. Не смета ми да платим игру или да платим надоградње/скинове. Али бомбардовање рекламама једноставно није вредно тога. То је срамота.
Doodle Jump Arkádové tzh
Смрт од реклама
У реду је
Пристојна игра, иако превише реклама.
занимљиво
2,5 звездице. Забавна игра, ужасни огласи који вас муче на сваком кораку. Довољна је мотивација да останете у игри само тако да не добијете на целом екрану, чудну рекламу са тајмером који се не може прескочити или скоро невидљивим дугметом за излаз. Већ сам се случајно вратио у ову Плаи продавницу покушавајући да изађем из њих. Сећате се када су вас само пуштали да се забавите? 😠 Забога.
Најбоља игрица, свима је препоруцујем!!! :Д
Превише огласа! Сваки пут када умрете на неком од посебних нивоа, попут океана или нинџа, морате да погледате рекламу од 30 секунди. Сваки пут! Тако досадно. Деинсталирање одмах.
Doodle Jump Παιχνίδια arcade hsh
4* само зато што се епоро отвара :/
Деинсталиран због досадних, гласних реклама које се чешће убацују у игру него раније.
То је одлична игра, али сваки пут када умрете појави се оглас
Игрица неможе да се игра од баговања
Имам ову апликацију дуго времена. Ново ажурирање изгубило је све куповине које сам обавио са „јајима“ и „пиратским новчићима“. Много сам радио на њиховом откључавању. Сво то време је изгубљено и вероватно ћу само деинсталирати апликацију. Апликација је била одлична пре ажурирања.
Ок је игра али некад смори
Игра ради добро, али је почела да ми се руши све време, па су звездице ниске, треба радити и поново ћу преузети.
Има много реклама за огртач иако сам своје године унео као малолетник...
Doodle Jump Deluxe. Hakirani Doodle Jump Preuzimanje Jump ...
吃我一拳 解謎 fqyg
Два многа додатка
Ово је срање јер постоји РЕКЛАМА ПОСЛЕ СВАКЕ ИГРИЦЕ КОЈУ ИГРАМ!!! НЕ ПЛАЋАМ ДА ИХ УКЛОНИМ
Имао сам ово на мом телефону и скупљао је прашину годинама. Одлучио сам да га ажурирам и видим да ли су програмери решили проблеме које сам навео. Они нису. Ништа није променило. Још увек превише огласа. И даље не могу да завршим мисије (знам да су мисије опционе, али ако ћете нам дати избор, онда их барем учините изводљивим). 4 звездице јер се основна игра може играти, избегавајте огласе ван мреже. -3 звездице јер очигледно програмере није брига.
Присилни огласи нису кул!
ПОНОВНО ПОКРЕТИТЕ АПЛИКАЦИЈУ ДА БИСТЕ ДОБИЛИ ПАСС ОГЛАСИ, биће вам потребно само 3 секунде времена уместо да гледате ове проклете рекламе
У моје време, ова игра је била бесплатна и у њој није било напуштених реклама. Али сада, ако не желите да вас туку по глави са иста 2 огласа, или да вам их сваких 5 секунди одвратно гурају у грло, онда, наравно, морате то да купите. И знам да је то само долар, али није ме брига, ова игра ми не вреди никакве цене. И то је проблем који данас имам са много ствари. Зато Драге корпорације, ПРЕСТАНИТЕ ВЕЋ СА ОГЛАСАМА! НИЈЕ НАС ВИШЕ БРИГА! САМО ЖЕЛИМО ДА ИГРАМО ГЛУПЕ ИГРЕ!
Игра је заиста смешна и лепа идеја за смислити и генерално је забавна и заразна игра
Ваша игра је пуна реклама. Не могу да играм ни два кола заредом без реклама. Носи се.
Povedi svoju novu pudlicu u Doodle svet u jednu ludu Jumping šetnju! Pomozi joj da sakupi što više ukusnih kostiju kroz ovu zabavnu igricu.
Брже је затворити и поново отворити игру него само наставити да играте након смрти. Некада су постојали само банер огласи. Претпостављам да то није било довољно похлепно. Каква срамота. Овај класик је сведен на смеће за мобилне огласе. Почивај у миру.