Post by herzscarutviste on Feb 11, 2022 10:28:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Falcon Squad: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση κλειδιών χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Falcon Squad: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Galaxy Force: Alien Shooter არკადული hcih
Εξαιρετική
Το παιχνίδι αυτό είναι σούπερ
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σκοποβολής στο παλιό σχολείο με εκδηλώσεις, λειτουργία PVP και διαφορετικά πλοία για ξεκλείδωμα, αλλά για να ξεκλειδώσετε τα περισσότερα από αυτά τα πλοία, θα πρέπει είτε να αλέσετε σαν την κόλαση, να παρακολουθήσετε ΤΟΝΟΥΣ διαφημίσεων για να συλλέξετε περισσότερο χρυσό/πετράδια ή να πληρώσετε πραγματικά χρήματα. Ακόμα ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά που έχω παίξει.
Πολύ καλά.
Το παιχνίδι έχει γραφικά 10/10 και σχεδόν καθόλου διαφημίσεις. Το παιχνίδι μοιάζει με οποιοδήποτε εξωγήινο shooter, αλλά περισσότερο από ένα στυλ παιχνιδιού του 2021. Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης 2D και αυτά τα είδη παιχνιδιών είναι προσωπικά τα αγαπημένα μου. Πραγματικά αισθάνεστε βυθισμένοι όταν οι μεταβάσεις στα επίπεδα. Συνολικά το παιχνίδι είναι απίστευτο, αλλά θα πρέπει να υπάρχει μια ακόμη λειτουργία, πολλαπλών παικτών: όταν μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας για να δείτε ποιος μπορεί να επιβιώσει περισσότερο.
Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι για 3 χρόνια και φεύγω και είναι εύκολο. Ο αηδιαστικός τρόπος με τον οποίο οι ιδιοκτήτες (και οι δύο) έχουν τρέξει αυτό το παιχνίδι και αυτές τις φρικτές βαρετές αλλαγές που θα σας έκαναν να περάσετε όλη μέρα κάνοντας κουραστικά επαναλαμβανόμενα οτιδήποτε. Θα αποστασιοποιούσα καθώς αυτό είναι το χειρότερο επιχειρηματικό μοντέλο που έχω δει ποτέ. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου γιατί στο τέλος θα λυπηθείς. Το παιχνίδι εκτελείται όπως θα το είχαν οι έμποροι ηρωίνης χαμηλού επιπέδου.
Δεν μου αρσε πολυ
Καλό παιχνίδι αλλά ακριβό.
Πολύ καλό 👌👌👌
Αργή για να προχωρήσετε σε αυτό το παιχνίδι. Οι πρόσφατες ενημερώσεις κάνουν το παιχνίδι καλύτερο.
Καλ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΌ
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δεν μπορώ να το κάνω χωρίς να το παίξω
Σε πολλά παιχνίδια για να ξοδέψω χρήματα..Ξόδεψα χρήματα και έχασα .όχι κρατάω τα χρήματά μου και προχωράω στο επόμενο παιχνίδι.
Το Falcon Squad είναι μια διαστημική arcade oddesy. Όπως όλα τα παιχνίδια, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόρους ή να τους αγοράσετε. Έχω κάνει και τα δύο. Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο παιχνίδι, μεγάλη ποικιλία επιλογών.
Πραγματοποιείται σφάλμα όταν προσπαθώ να παρακολουθήσω διαφημίσεις
Τυκαλο
Πολύ καλό παιχνίδι παιδιά
Ξεκινά πολύ εύκολα και λαμβάνετε πολλά δωρεάν πράγματα στην αρχή. Στη συνέχεια, βγάλτε την πιστωτική σας κάρτα εάν θέλετε να προχωρήσετε με λογικούς ρυθμούς στο παιχνίδι. Οι αναβαθμίσεις πλοίων σας κοστίζουν αρκετά. Πρέπει να αγοράσετε πλοία και πολύτιμους λίθους για να ενημερώσετε τα πλοία σας. 2 διαφορετικές αγορές inapp για την αναβάθμιση ενός πλοίου. Το ένα δεν είναι καλό χωρίς το άλλο. Διάβασα τη βαθμολογία ενός άντρα και παραδέχτηκε ότι είχε επενδύσει 5.250,00 σε αυτό το παιχνίδι. Να είστε προετοιμασμένοι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ εθιστικό, εκεί οι αγορές μέσω εφαρμογών μπορεί να είναι πολύ ακριβές.
Καλό😙παλιό παιχνίδι με στο Facebook το παλιό μου παιχνίδι γιατί όχι το easer. Πρέπει πώς να κάνω;
Πολλοί παίκτες έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι εξαιτίας της πράξεώς σας. Εισαγάγετε ενημερώσεις χωρίς να τις δοκιμάσετε διεξοδικά πρώτα, επομένως, αντιμετωπίσαμε πολλά σφάλματα. Και έχετε άδικα πολύ μειωμένες ανταμοιβές, κάτι που θεωρείται ευρέως ως ένας τρόπος να εξαναγκάσετε άπληστα τους παίκτες να κάνουν αγορές.
ΠΟΛΗ ΚΑΛΟ
Παιχνίδι: "Θέλετε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για χρυσό x2 αυτόν τον αγώνα;" Εγώ: "Όχι ευχαριστώ, απλά είδα μια διαφήμιση στον προηγούμενο αγώνα για το ίδιο πράγμα." Παιχνίδι: "Ω, εντάξει, ορίστε μια διαφήμιση για να παρακολουθήσετε πριν από τον επόμενο αγώνα σας πάντως! Ελπίζω να απολαύσετε τις διαφημίσεις-- εννοώ το παιχνίδι!!" Εγώ: "aaaaand έπεσε. Άλλο ένα καλό παιχνίδι που μαστίζεται από έναν καρκινικό όγκο διαφημίσεων.."
Διασκεδαστικό, χαλαρωτικό παιχνίδι που παίζεται εύκολα
Οι προγραμματιστές είναι έξυπνοι, δεν τους το δίνετε! Γαντζώνεσαι και μετά φτάνεις σε ένα επίπεδο όπου το παιχνίδι εξαρτάται πραγματικά από την προθυμία του παίκτη να πληρώσει για να παίξει. Η διεπαφή έχει συχνά προβλήματα που έχουν ως αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας των μονάδων ανταγωνισμού για συντήρηση. Οι αναβαθμίσεις κινητήρα δεν λειτουργούν ποτέ - απλά μην το κάνετε, lol. Και, ω οι διαφημίσεις, τόσες πολλές διαφημίσεις...αυτό στην πραγματικότητα έχει χειροτερέψει σημαντικά τους τελευταίους έξι μήνες...και άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι πριν από δύο χρόνια.
Τρίτη ξσθξνβη η γη κνμκ Β γτ υγιή ξξξξξξξνξ
Καλο
Κάντε και καμία μετάφραση στα ελληνικά
Όχι και το καλύτερο.....αλλά ΟΚ
Απολαμβάνω το παιχνίδι παρά τις διαφημίσεις που είναι πολλές. Τουλάχιστον δεν μου είπε ότι πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο για να παίξω. Δεν είμαι παίκτης, αλλά διασκεδάζω να παίζω και να βλέπω τα γραφικά, εκτός και αν σκοπεύετε να ξοδέψετε χρήματα στο παιχνίδι, απλά να ξέρετε ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αποκτήσετε νέα πλοία ή να τα τροφοδοτήσετε. Παίζετε πολλά τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά για να συλλέξετε νομίσματα
Πληρωμή για την κατάργηση διαφημίσεων, ώστε να μπορώ να λαμβάνω τα μπόνους βίντεο μου αμέσως χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθώ βίντεο και τώρα τα βίντεο επιστρέφουν. Είμαι v.i.p επιπέδου 5 στο παιχνίδι.
Οπότε βλέπω ένα βίντεο για μια δωρεάν περιστροφή, παρακολούθησα το Galaxy και μου έδωσαν αυτή τη φθηνή έκδοση, όχι κακή, LoL 😂
Καλός...
Συντριβή μετά το πρώτο επίπεδο. Ο προγραμματιστής φαίνεται να αφαιρεί τα σχόλιά μου. Απεγκατάσταση.
Galaxy Force: Alien Shooter არკადული hcih
Κολλάει πάρα πολύ
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό σκοπευτικό κύλισης σε στυλ αυτόματης πυρκαγιάς. Αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος για την αναβάθμιση ενός πλοίου, εκτός φυσικά και αν του πετάξετε τεράστια χρηματικά ποσά. Οι αναβαθμίσεις είναι πολύ ακριβές για το λίγο που κάνουν. οι μεταβάσεις από επίπεδο σε επίπεδο φαίνονται σαν να πηγαίνουν από πολύ εύκολα, σε πολύ δύσκολα.
Πολύ εύκολο παιχνίδι για να περάσει η ώρα
Τελεία
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για να παίζετε όταν λειτουργεί σωστά, αλλά τώρα γίνεται ανόητο με την ποσότητα των πολύτιμων λίθων που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Δεν θα αγοράσω καθώς πολλά άτομα στην ομάδα μας έχουν χάσει αναβαθμισμένα πράγματα και δυσκολεύονται να τα επιστρέψουν από τους κατόχους παιχνιδιών. Υπάρχουν μερικά σοβαρά ζητήματα με αυτό το παιχνίδι που χρειάζονται ταξινόμηση, δεν αξίζει να πληρώσετε για τίποτα μέχρι να τακτοποιηθούν όλα.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, μου θυμίζει τα παλιά παιχνίδια arcade, το μόνο μου παράπονο είναι ότι μακάρι όταν τα πράγματα συγκεντρώνονταν κατά τη διάρκεια των επιπέδων, όπως power ups και ενεργές δεξιότητες και αχρησιμοποίητα, να διατηρούνταν για χρήση σε μεταγενέστερα επίπεδα
Δεν δίνονται σχεδόν καθόλου πολύτιμοι λίθοι τώρα, οπότε αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα πιο εύκολα. Το καθημερινό μπόνους ήταν πολύ καλύτερο
Galaxy Force: Alien Shooter Žaid. automat. loz
Διασκεδαστικό, διασκεδαστικό και γίνεται όλο και πιο προκλητικό όσο προχωράτε. Είναι πολύ διασκεδαστικό.
Τα υπέροχα γραφικά και η απρόσεκτη διασκέδαση και οι διαφημίσεις δεν είναι ενοχλητικές.
Turbo Dismount™ 시뮬레이션 lzcu
Σε είχα σε ένα 5 αστέρων. Στη συνέχεια, σήμερα έλαβα εντολή να ενημερώσω το παιχνίδι για να παίξω. Έχω χάσει τα πάντα. Έκανα αυτό που μου ζήτησαν να κάνω. Παίζω εδώ και μήνες. Έχω πολλά παιχνίδια στο τηλέφωνό μου για να μου δώσω αντικείμενα για αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι απαράδεκτο.
Έβγαλαν τα πετράδια από τα ατελείωτα και από τα αφεντικά που νικούσαν. Η προσαρμογή της δυσκολίας είναι μια ωραία πινελιά, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι περισσότερο άρωμα παρά ομοιόμορφο. Δεν έχω ιδέα πού θα βρω χρυσό τώρα, αφού έχουν σταματήσει να το δίνουν ως ανταμοιβή. Οι αναβαθμίσεις πλοίων είναι πολύ ακριβές για να δικαιολογήσουν την απομάκρυνση των πόρων του παιχνιδιού. Παίζω για πάνω από 3 χρόνια και αυτό το παιχνίδι δεν έκανε τίποτα άλλο από το να κατηφορίσει. ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο με κάνει να νιώθω καθώς καταφέρνω να εκπλήξω πολλούς εξωγήινους σε κάθε διαφορετικό στάδιο