Post by herzscarutviste on Feb 11, 2022 10:34:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi suurendavad mündid ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
See mäng on fantastiline, kuid ma vihkan, et saate vähe raha, liiga palju reklaame ja peate iga kord mängima mängu, et raha saada ja teil kulub mängu mängimiseks iga kord
Omkeshgsikwad
Idk
Mulle meeldib see mäng 😍
Home Design: House Decor Makeover Dėlionė abx
Selles rakenduses on liiga palju reklaame ja reklaamid ilmuvad alati, kui seda mängu mängin
Taset on võimatu ületada ja reklaame on liiga palju.
Paljud reklaamid on väga head. Ma ei soovita
Safiya
See on parim mäng, mida olen siiani mänginud, see pole hiline ja seal pole nii palju reklaame. Ma armastan seda
OK 👌
Esimene halvim mäng kunagi tehtud
See on suurepärane mäng. Mul on tõesti lõbus olnud. Kuid üks asi, mis mulle ei meeldinud, oli see, kuidas kõik lisandid ilmuvad ja see muutub tüütuks.
Seni nauditav mäng kenade disainivalikutega
See on väga rahustav ja lõõgastav mäng, see on lõbus, kui mul on ka igav
Nii halb
Rumal mäng 🤮
see mäng on ideaalne, aga kui lisate sellesse ruumi, on see palju lahedam👌👌👍👍
Mulle ei meeldinud, pusle aspekt ei olnud lõbus, see oli pettumus
Kuna maja on mu lemmikasi ja ma tean, et olen alles 11-aastane, saan sellega mängus hakkama
Lõbus mäng, mitte iga taseme järel reklaamidega tegelemine. Lahendage reklaamidega, et saada boonuseid või preemiaid või avada aeg-ajalt kraami, kuid iga järel reklaam. Vallaline. Tase. - on ebamõistlik.
Kui saaksin seda mängu hinnata 0 tärniga, annaksin. Kohutav mäng. Ma vihkan, et see on niiii leebe. Ei soovitaks kunagi. Raiskasin oma elust 30 minutit, sest mulle öeldi, et reklaam laaditakse, kuid seda ei tulnudki. See mäng on prügi. Ärge laadige seda alla 🙄
Ostsin just 3 või 4 kuud tagasi iPadi nüüd kõik töötab hästi Mulle meeldib 👍🥰❤️💖 Kodukujundus Ma tean, et see on unistuste kodu vastandmäng 👍🥰❤️💖! Ma armastan endiselt neid mõlemaid mänge, hoolimata sellest. Kas ma võin teile palve esitada, et teil peaks olema meeskonnamängijaid sul on meeskonnamängijad👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🏽👩🏿🏽👩🏿🏽👩🏿👩👩🏑👍👍👍👍👍👍👍👍 eest suur tänu
Sonic Dash - Endless Running Pelihalli lohh
Parim mäng, mida olen mänginud
Hakkas igav
Kena mäng
Väga huvitav
Lõbus ja erinev! Parem ka kaubavalik!
Mulle väga meeldib, aga reklaamiprobleem ei kao kunagi 🤗🤗
See mäng võiks olla tõeliselt lõbus, kui see ei vaataks rohkem reklaame kui mängiks! Olen mänginud palju muid mänge ja see on KÕIGE HALVIM!! Tegin ühe toa ja kustutasin mängu kohe ära. Väga kahju, sest muidu oleks tõesti lõbus.
Pole paha
mäng on lõbus, kuid ühel magamistoa maalil (kuldsel) on jube nägu sees
Ma ei saa seda alla laadida
বিরক্তিকর গেম
Mäng ei töötaks 2. tasemel üldse. Juhtus 4 korda vaatamata mängu korduvale sulgemisele ja seadme taaskäivitamisele. Kustutamine
Tänan teid selle mängu loomise eest, see meeldib mulle väga ja palun, kas te paneksite siia vähem reklaame, see on omamoodi tüütu, et ta pole ebaviisakas või midagi muud, aga see on tõsi. Ma armastan seda mängu endiselt ja hindan seda reklaamide pärast 4
Armas mäng. Aga reklaam, reklaami järel reklaami. Iga kord, kui matšimängu lõpetate, kuvatakse 2 reklaami! Ikka uuesti ja uuesti. Saan aru!! Kuid see on reklaamidest üle ujutatud
Väga tore mäng
Liiga palju reklaame
Sellele mängule ei saa anda rohkem kui 2 tärni. Ma saan aru, et reklaamide järele on vaja, aga kui neid tuleb pidevalt ja ei lase sind mängu tagasi – see on tüütu. Mida kõrgemale lähete, seda rohkem maksate mööbli ja sisustuse eest. Mis tähendab, et peate rohkem reklaame vaatama. Ei ole lõbus. Desinstallimine.
See on hea aja möödumiseks👍👍
Suurepärane
See on tore mäng
Hakkasin just seda hämmastavat mängu mängima ja mulle meeldib kõik selles. See on fantastiline 🌟
Mulle meeldib see natuke 333 tasemel
Mängud on suurepärased, kuid kui me mängulauda võidame, peaksite meie võidud suurendama
Ma vihkan seda, kui sellel on liiga palju reklaame isegi pärast mängu lõpetamist, järsku ilmuvad reklaamid.. ei soovita seda üldse.. mäng oli liiga lihtne.. ma ootan seda lugu, kuid sellel pole midagi. lõbus üldse
Kena graafika! Kuid pärast seda muutuvad mängud palju raskemaks. Ma tahan osata kaunistada – mitte mängida lõputuid mänge.
Kena mäng, kuid iga teie kujundatud üksuse või ruumi mööbli hinnad tõusevad, kuid teie punktid mängus on endiselt ainult 400 plusspunkti.
Ma armastan seda lugu, millest see mulle räägib.